Tietoa meistä

Ledfe-alumiinikaiteet ovat erinomainen valinta parvekkeelle tai terassille. Monipuoliset moduulit voidaan asentaa käytössä oleviin puutolppiin tai nelikulmaisiin alumiinitolppiin.

Ledfen toimintaperiaatteita ovat korkea laatu, valinnanvapaus ja moderni muotoilu. Haluamme työskennellä mahdollisimman ympäristöystävällisesti, joten käytämme sataprosenttisen kierrätyskelpoista alumiinia. Ledfe-tuotteet valmistaa Holmik Oy Länsi-Suomessa sijaitsevalla Maksamaalla.


Tämä on Holmik Oy

Olof Holm perusti Oy Holmik Ab:n Maksamaalle (n. 30 km Vaasasta pohjoiseen) vuonna 1989. Vuosien saatossa olemme nousseet metalliverkosta valmistettujen EMI-suotimien ja indikaattorien johtavaksi toimittajaksi. Suunnittelumme ja valmistustekniikkamme ansiosta asiakkaamme saavat kustannustehokkaita ja laadukkaita ratkaisuja. 


Meillä on omaa valmistusta Suomessa ja toimiva alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden verkosto eri puolilla maailmaa. ABB on suurin asiakkaamme Euroopassa, ja se on 30 vuotta jatkuneen yhteistyön ansiosta erinomainen suositus.

Pääset tästä kotisivuillemme www.holmik.fi

 

Ostoskori & Tarjous
;