Tietosuojaseloste

LEDFE kunnioittaa yksityisyyttäsi ja pyrkii aina suojaamaan henkilötietosi parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrimme kaikessa toiminnassamme varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään varmimmalla mahdollisella tavalla sekä yrityksemme sisällä että alihankkijoidemme toiminnassa. 

Henkilötietolain (523/1999) mukainen rekisteriseloste 10 §.

1. Rekisterinpitäjä

Ledfe ( Oy Holmik Ab)

Maksamaantie 312

66640 Maksamaa

2. Rekisterinpitäjän edustaja

Anders Holm

+358 6 687 5110

holmik@holmik.fi

3. Rekisterin nimi

Ledfe.fi:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilö, joka on rekisteröitynyt sivustolle tai ostanut tuotteita sivustoilta ledfe.fi, ledfe.com tai ledfe.se

5. Rekisterin käyttötarkoitus

Ledfen rekisterin käyttötarkoituksena on asiakasrekisterin ylläpito sekä asiakkaiden tilausten käsittely, jäljitettävyys ja arkistointi. Lisäksi tietoja voidaan käyttää Ledfen liiketoiminnan kehittämiseen ja myyntitilastojen laatimiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain puitteissa.

6. Rekisterin sisältö

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tuotteiden ja lähetysten jäljitettävyys

7. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Rekisteröidyt henkilötiedot voidaan käyttäjän pyynnöstä poistaa rekisteristämme.

8. Rekisterin suojaaminen

Rekisterin käyttöön vaaditaan Ledfen sisäisessä verkostossa käyttöoikeus. Rekisteri sijaitsee salasanalla suojatulla palvelimella salaisessa paikassa.