Miksi tuhlata aikaa, rahaa ja energiaa ulkokaiteiden ja -aitojen maalaamiseen varsinkin, kun useimpien nykyisten maalien suojateho on huono? Eikö olisi järkevämpää valita lähestulkoon huoltovapaa alumiinikaide:

• Kaunis ja yksilöllinen.
• Paljon vaihtoehtoja yksilölliseen muotoiluun.
• Helppo asennus – helppohoitoinen alumiini.
• Turvalliset ja kestävät kaiteet
• Valinnanvapautta, näyttävää muotoilua ja vastinetta rahalle.
• Näe hinta välittömästi

Bootstrap Image Preview

  

Muotoilu

Kokoa kaiteeseesi juuri haluamasi moduulit. Voit valita lasista tai rimoista tehdyt kaiteet. Tai mikset yhdistelisi niitä? Kaikissa moduuleissa on kiskoilla varustetut alumiinikehykset helppoa asennusta varten.

Koko

Miten suuri terassi/parveke sinulla on? Asennetaanko kaide nykyisiin tolppiin? Lasikaiteissamme on klassiset kehykset ja laminoidut turvalasit. Kehysten ansiosta tolppien välinen etäisyys voi olla suurempi kuin asennettaessa puristuskiinnikkeillä. Voit valita korkeudeksi 90, 100 tai 110 cm.

Väri

Voit tilata alumiinikaiteet haluamasi värisinä. Aluminiiniosien vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010, musta RAL 9005, tummanharmaa RAL 7024 ja luonnonanodisointi.

Valaistus

Haluatko valaista koko kaiteen muotoilun korostamiseksi? Voimme suositella tomittajaa.

Bootstrap Image Preview

   

Miksi alumiini?

Alumiini on ruostumaton ja lähes huoltovapaa materiaali. Se kestää likaa ja vaihtelevia säätiloja, ja sen puhtaanapito on helppoa. Materiaali tarjoaa lisäksi loputtomasti valinnanvaraa muodon, pinnan ja värin osalta.

Ostoskori & Tarjous
;